Widerøe flyfoto fra Vestfold i sosiale medier

Larvik 1960.

Larvik 1960. Foto: Widerøe Flyveselskap A/S

I prosjektet Widerøe i sosiale medier digitaliserer, dokumenterer og tilgjengeliggjør vi et utvalg Fjellanger Widerøe skråfoto fra Vestfold på nett, og gjennom prosjektet utforsker vi dialog med publikum og brukermedvirkning i sosiale/digitale medier.

I prosjektet har vi valgt ut i overkant av 600 bilder, som alle er tilgjengelig i høy oppløsning på Vestfoldmuseenes Flickr-side. Vi har brukt bilder fra Holmestrand for å teste ut kanalen HistoryPin, og tester for øvrig ut andre sosiale medier for å undersøke i hvilken grad vi kommer i kontakt med brukere. Disse bildene er en del av et større arkiv, bestående av både svart-hvit og farge-bilder, negativer og positiver. Dette materialet vil over tid bli tilgjengelig for publikum.

Du er velkommen til å kommentere og tagge bilder på Flickr, eller dele fra Flickr til andre sosiale medier, som Facebook, Twitter, Pinterest m.m.

Prosjektdeltakere er Samlingsforvaltningen, Vestfoldarkivet, Larvik museum, Slottsfjellsmuseet, Hvalfangstmuseet og Nord-Jarlsbergmuseene.

Prosjektet eies av Vestfoldmuseene IKS, og er støttet av Norsk kulturråd og Vestfold fylkeskommune. Ved spørsmål, kontakt prosjektleder Kristin Halaas, kontaktinfo på denne siden.

Følg gjerne også bloggen vår Med Widerøe over Vestfold.
Forrige artikkelVestfoldmuseenes Samlingsplan Neste artikkelKonservering av dåpslue
else