Rapport fra Widerøe-prosjektet

Widerøe-rapportProsjektet Vestfold sett fra luften er avsluttet og prosjektrapporten er ferdig. I tillegg til å digitalisere et utvalg Widerøe flyfoto har vi testet ut dialog med brukere gjennom forskjellige digitale/sosiale kanaler. Det største engasjementet har vi oppnådd gjennom Facebooksiden Vestfold sett fra luften, som derfor vil bli videreført.

Vestfoldmuseene vil takke Kulturrådet for prosjektmidler og Vestfold fylkeskommune ved Kulturarv for tilskudd til prosjektet. Uten slik støtte utenfra ville vi ikke hatt mulighet til å gjennomføre dette prosjektet!

Widerøe-arkivet består av flyfoto (skråfoto) fra hele Vestfold, fra perioden ca 1935-1975. Disse fotografiene viser Vestfold slik det var, og har stor lokalhistorisk interesse. Digitalisering av foto er svært ressurskrevende. Vi håper å kunne få på plass finansiering for videre digitalisering av Widerøe-arkivet, slik at de kan komme til nytte og glede for våre brukere, enten det er privatpersoner på leting etter et bilde av barndomshjemmet, eller det er en kommune som trenger bilder i forbindelse med planarbeid eller dokumentasjon.

Her kan du lese rapporten: Prosjektrapport – Vestfold sett fra luften

Forrige artikkelRengjøring av teppeprøver fra Berger tekstilfabrikk Neste artikkelGule gjenstander
else